In english
Händer som håller en panna med en matpaj dekorerad med grön sparris. Foto: Heather Barnes, Unsplash

Äta på Råda Säteri

Vad är du sugen på?

Fika med termos och smörgås på den där klippan vid sjön, dagens varmrätt i trädgårdscaféet, toppad med örter från trädgården - eller fransk musik, matiga galetter och söta crêpes på creperiet? Oavsett vilket smakar maten alltid extra gott efter en sväng runt promenadstigen, lite lek i skogen eller ett dopp i sjön.

  • Trädgårdscaféet - hembakat och gemytligt I den västra flygeln finns det mysiga trädgårdscaféet. Här serveras dagens lunch, hembakat fikabröd och goda mackor. Precis bredvid caféets uteservering frodas även säteriets charmiga köksträdgård.
  • Crêpe et Ciel Söta crêpes och matiga galetter! På Råda Säteri finns en alldeles egen liten bit av Frankrike.
  • I höst öppnar LOKAL Råda Säteri Just nu skapar Compass Group en helt ny restaurangupplevelse under namnet LOKAL. Menyn kommer hämta inspiration från den nordiska matkulturen och fokusera på lokala råvaror. Preliminär öppning i mitten av...
  • Tårta, smörgåsar och dryck på en picknickfilt.
    Råda Säteri är perfekt för en utflykt med picknick. Slå dig ner på en av de stora gräsmattorna – eller på en parkbänk i trädgården. På höst och vinter passar det kanske bättre med varm choklad vid bryggorna eller i en stilla skogsglänta.