In english

Bad med bryggor och strand

Hästvikens badplats

I anslutning till säteriet ligger Hästvikens badplats. Här finns en liten strand för de minsta, ett flytande hopptorn för de djärva och en trevlig grillplats för de hungriga. Perfekt för en picknik med dopp.

Stranden och bryggorna ligger cirka 200 meter från säteriets huvudbyggnader och parkering, västerut längs sjön. Här finns bryggor med stegar, en liten strand och ett hopptorn. En plan gräsyta för filten och badväskan och en skön sluttning med picknick-bänkar under äppelträden. Grillplats, soptunnor och toaletter.

Se tillgängligheten på Säteriet/Hästvikens badplats Länk till annan webbplats.

Flicka med prickig bikini hoppar runt i vattnet.

För allas trivsel och välmående

Under sommaren 2021 ber vi besökare att hjälpa varandra att hålla avstånd så gott det går. Kanske genom att inta matsäcken på gräsmattan framför säteriets mangårdsbyggnad istället, och komma till bryggan när det är dags för ett dopp. Eller genom att sikta på ett morgon- eller kvällsbad istället för mitt på dagen. I gengäld lovar vi att hålla efter soptunnor och toaletter så gott vi bara kan.

Har du synpunkter på badplatsen - tillgänglighet, renlighet eller annat - hör gärna av dig på harryda.se/felanmalan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller genom appen Felanmälan Härryda, som du laddar ned till din mobiltelefon genom App Store / Android Play.